Від Далтона пішла — до Гібсона прийшла

06.05.2009
Від Далтона пішла — до Гібсона прийшла

Оксана і Мел на прем’єрі «Росомахи».

Через два тижні після того, як дружина Мела Гібсона подала на розлучення, знаменитий режисер і актор уперше вивів у світ свою нову кохану. Як повідомляє журнал «Піпл», нею виявилася 39–річна Оксана Григор’єва — акторка та співачка з Росії, котра віддавна живе в Британії та США.

Пара з’явилася в Лос–Анджелесі на прем’єрі фільму «Люди Ікс: Росомаха», куди Гібсона запросило керівництво компанії «Фокс» і виконавець головної ролі Х’ю Джекман. До речі, Х’ю заявив присутнім, що, працюючи над образом мутанта Росомахи, багато запозичив у героя Гібсона зі стрічки «Шалений Макс».

Оксана Чернуха (більш милозвучне прізвище матері вона взяла згодом) народилася в Мордовії — у Саранську. Після закінчення Казанської консерваторії в 1991 році дівчина поїхала підкорювати Туманний Альбіон. Влаштувалася доглядати за похилою англійкою, у вільний час давала уроки гри на піаніно, концерти в церквах, підробляла офіціанткою в кафе неподалік від Букінгемського палацу, куди зазирали члени королівської родини. Якось з Оксаною зійшовся Патрік Ансен, двоюрідний брат принца Чарльза, і незабаром журнали мод завалили її пропозиціями про зйомки. Так Чернуха–Григор’єва стала моделлю. А щоб поміняти амплуа на актрису і співачку, спритній росіянці довелося попрацювати ще й перекладачкою на лондонському кінофестивалі. Саме так вона познайомилася зі знаменитим актором Тімоті Далтоном, «агентом 007». Із ним Григор’єва тривалий час жила однією родиною, народила сина Александра, однак, згідно зі шлюбним контрактом, не могла подати на розлучення, бо в такому випадку все нажите майно переходило б Александрові. Втім це не заважало Оксані крутити романи на стороні, зокрема зі шведським мільйонером Петером Бломквістом.

І ось тепер черговою жертвою російської брюнетки став знаменитий Гібсон. Вони познайомилися під час запису в студії Icon Records, що належить 53–річному акторові.