Четвертий на підході

22.04.2009
Четвертий на підході

Три вагітності не погіршили вигляду знаменитої манекенниці.

Німецька супермодель Хайді Клум не на словах, а на ділі доводить, що сім’я для неї — понад усе. На відміну від багатьох своїх колег, які через панічний страх втратити фігуру бояться вагітніти, Хайді одне за одним народила трьох дітей. І, як з’ясувалося, зупинятися на цьому не збирається. Днями її чоловік, 46–річний британський співак Сіл, підтвердив чутки, що з’явилися у пресі: Хайді знову вагітна. Поповнення у щасливій сім’ї очікується восени.

35–річна манекенниця не раз казала, що хоче бути багатодітною матір’ю. «Багато людей після народження одного–двох дітей вирішують, що з них досить. Але ми з Сілом ніколи так не думали. Нам би дуже хотілося ще одного малюка», — зізналася журналістам Клум минулого року. Хотіли — і зробили, тож, якщо все буде добре, незабаром у 4–річної Лені, 3–річного Генрі і 2–річного Йохана Рілі з’явиться братик чи сестричка.

Нагадаємо, Лені — донька Хайді від боса «Формули–1» Флавіо Бріатторе. Автомагнат покинув топ–модель одразу після того, як вона завагітніла, а незабаром Клум познайомилася із Сілом, і пологи «приймав» уже він. Доньку дружини співак удочерив одразу після народження.

Хайді Клум входить до трійки найбільш оплачуваних топ–моделей світу — за минулий рік сума її гонорарів сягнула 8 мільйонів доларів (більше тільки у Кейт Мосс і Жизель Бюндхен). Незважаючи на часті «походи в декрет», Хайді залишається одним із найуспішніших «янголів» компанії з виробництва жіночої білизни «Вікторіяз сікрет», а потрапити до цієї когорти можуть лише найкращі з найкращих супермоделей.