Блокувальний ІНТЕРес

Блокувальний ІНТЕРес

Останній тиждень Великого посту в парламенті має, за традицію, бути вельми гарячим. Особливо в роки, що передують президентським виборам. Згадайте 2004–й: християни пекли паски й розписували писанки — а Верховна Рада в Чистий четвер розглядала проект змін до Конституції, «кучмісти» правдами і неправдами намагалися протиснути зміни в Основний закон, але зібрали тільки 294 голоси.

Дивізія «Галичина» чи Євро–2012?

Дивізія «Галичина» чи Євро–2012?

Як з’ясувала «УМ», таємничі сітілайти з емблемою дивізії «Галичина» й написом «Вони захищали Україну», котрі викликали міжнародний резонанс, — ініціатива партії ВО «Свобода». Прихильники Олега Тягнибока не бачать нічого контраверсійного у розміщенні такої реклами у центрі Львова, мовляв, своя рука — владика.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Головне — аби на добрі справи!..

Головне — аби на добрі справи!..

В останній робочий день перед Великодніми святами делегація Міжнародного валютного фонду покинула Київ. Прощання вийшло доволі оптимістичним: голова місії МВФ Джейла Пазарбашіоглу заявила, що вона погоджується з проханням України, яке напередодні озвучив керівник групи радників Нацбанку Валерій Литвицький — дати нашій державі не 1,8 млрд. доларів кредиту, а трохи більше.

Всі статті рубрики