Світлі й темні сили «Сіті»

Світлі й темні сили «Сіті»

«УМ» уже писала про очікувану прем’єру на каналі «К1» проекту про світське життя «Повна версія». Уже крутилася реклама, час виходу анонсували у телепрограмах. Але не склалося. За версією Тетяни Гончарової, ідеолога нової програми, «тому що на К1 злякалися, як відзняли Черновецького». Після виходу минулого понеділка (у день народження Гончарової, до речі) на каналі «Сіті» проекту Гончарової—Калатай з іншою назвою «Ангели і демони» слова Тетяни видаються не надто правдоподібними. Новий посередній телепродукт — принаймні поки що — швидше підтверджує неофіційну інформацію про неприйняття проекту керівництвом групи «Інтер», куди входить «К1», через його загальну якість.

Алла думає...

Алла думає...

Чутки про повернення на канал «1+1» ведучої Алли Мазур пішли на надцяте коло. Нагадаємо, що офіційно вона перебуває у відпустці по догляду за дитиною. На сайті «Плюсів» висить її фотографія як одного з облич каналу, а в прес–службі кажуть, що як тільки Алла прийме рішення вийти на роботу, усі відразу ж про це дізнаються.

Людина–оркестр

Людина–оркестр

Діапазон талантів британського актора шотландського походження Х’ю Лорі, виконавця ролі док­тора Хауса, значно ширший, ніж у героя прислів’я «І швець, і жнець, і на дуді гравець». Якщо говорити винятково про кіно, то він у свої неповні 50 років (народився 11 червня 1959 року в англійському місті Оксфорд як Джеймс Х’ю Калум Лорі) устиг знятися у восьми десятках художніх, телевізійних фільмів та телесеріалів, був сценаристом десятка телефільмів і серіалів, як композитор створив музику до п’яти кіно– та телефільмів, ще кілька фільмів ставив як режисер, кілька озвучив.

Всі статті рубрики