Польща на екрані, в музиці, на сцені

Польща на екрані, в музиці, на сцені

Польський кінематограф — частий і давній гість українських кінотеатрів та фестивальних програм. За словами директора Української кінофундації Андрія Халпахчі, вперше польський фільм в Україні було показано ще в 1959 році.

Вождь, що чекає на латку

Вождь, що чекає на латку

Луганська міліція заявила про затримання «хулігана», який за допомогою вибухівки трохи «підправив» пам’ятник Леніну в місті Рубіжному. Як повідомила керівник Центру громадських зв’язків управління Міністерства внутрішніх справ України в Луганській області Тетяна Погукай, хлопцеві, прізвище якого не називають, усього 20 років.

Обережно, пільговики!

Обережно, пільговики!

Через кризу український уряд не зможе профінансувати збільшення кількості пільговиків, які отримують чорнобильські виплати. Про це йшлося у середу під час парламентських слухань про наслідки Чорнобильської катастрофи. Якщо Верховна Рада погодиться на збільшення кількості пільговиків, Кабінет Міністрів буде змушений додатково шукати два мільярди гривень, передає «Німецька хвиля».

Трагедія в корівнику

Трагедія в корівнику

У четвер 9 квітня, приблизно о 6–й годині ранку на фермі дослідного господарства Інституту мікробіології УААН (вул. Малиновського) у Чернігові загорілося підсобне приміщення, в якому ночував сторож, чоловік 1954 року народження.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Бартер» із присмаком зради

«Бартер» із присмаком зради

Контролюючий мовників орган уже з наступного тижня може залишитися без керівництва, чим, схоже, будуть задоволені лише мовники, орієнтовані на Росію. Не таємниця, що протягом тривалого часу саме завдяки принциповій проукраїнській позиції Віталія Федоровича Нацрада стійко тримала не один удар (йдеться і про тиск на орган у засобах масової інформації, і про пресинг з боку судів. — Авт.) від мовників, які не бажали дотримуватися вимог українського законодавства щодо частки україномовної продукції у вітчизняному теле– та радіопросторі.

Автентичність приведе за ґрати?

Автентичність приведе за ґрати?

Після тривалих зволікань і неодноразових звернень до Прем’єр–міністра Юлії Тимошенко уряд, зрештою, виділив кошти Генеральній прокуратурі на проведення незалежної експертизи записів колишнього майора державної охорони Миколи Мельниченка.

Всі статті рубрики