Марш «березневих котів»

24.03.2009

У п’ятницю та суботу в Ужгороді вчетверте відбудеться фестиваль еротичного мистецтва «Березневі коти». Головний «двигун» дійства поет і учитель української мови в угорській школі під Ужгородом Вік Коврей знову виносить на глядацький суд фестини, подібних яким в Україні немає.

Цього року будуть вже традиційна для «Березневих котів» виставка еротичного фото «Зародження», літературні читання нон–стоп «Слововиця», поетичний слем–турнір «КупАж». Новинками в Ужгороді стануть флеш–моб «БК– 4», відео­поезія «мас Турбація» та вечір білоруської літератури «Пози ції». Завершуватимуться обидва фестивальні дні вечірками ужгородських діджеїв «Чікаронес» на тему депутатки італійського парламенту порнозірки Чічоліни.

Окрім добре відомих закарпатських авторів, у тому числі Петра Мідянки, Андрія Любки і навіть дитячої письменниці Галини Малик, приїдуть спраглі еротичної поезії кияни, львів’яни, харків’яни та одесити. Ну і, ясна річ, перші міжнародні гості з Білорусі, які представлятимуть Мінськ, Могилев та Брест.