«Зарядка» для світлих голів,

«Зарядка» для світлих голів,

В анекдоті перефарбована у шатенку білявка — це штучний інтелект. Ким є від природи темноволоса дівчина, яка посвітлішала завдяки блонду, можуть розмірковувати прихильники теорій визначення розумових та інших здібностей за кольором очей і розмірами будь–яких частин тіла, а також глядачі шоу «Хто проти блондинок», яке нещодавно стартувало на Новому каналі. Ми ж спробуємо з’ясувати, чи вітчизняний варіант випробуваного телевізійниками інших країн голландського формату Beat The Blondes зумів стати конкурентоспроможним інтелектуально–розважальним шоу, де органічно поєднуються видовище, гумор і «зарядка» для розуму.

Як заробляли і витрачали великі українці?

Як заробляли і витрачали великі українці?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Задум створення «Облич купюр» — циклу документальних фільмів про фінансову спроможність історичних діячів, чиї портрети зображені на сучасних гривнях, — у Сергія Братішка зародився чотири роки тому. Результат творчих пошуків відомого історика–документаліста («УПА. Тактика боротьби», «Скіфи. Воїни степу», «Козацтво. Наука війни», «Нестор Махно») можна буде побачити в квітні на телеканалі «Тоніс».

Кайф на колесах

Кайф на колесах

Другий проект для любителів подорожувати минулої суботи запустив «Перший Національний». Тепер на першій кнопці не лише «Вихідні по–українськи» з Тетяною Куликівською, а й «Weekend на колесах» із новою ведучою, студенткою Інституту журналістики Олександрою Балютою. Поки що програми перегукуються: обидві команди показують Україну. Хоча за умови якісного виконання це, швидше, «плюс», а не «мінус», оскільки всі існуючі туристичні програми на вітчизняних каналах розповідають, як правило, про зарубіжні принади.

Всі статті рубрики