Посада — не вовк?

Посада — не вовк?

Учора на засіданні Верховної Ради мали розглядати кадрові питання — це було найбільшою інтригою дня. Однак лідери лишили країну без видовищ. «У нас все готово (кандидатури визначено), але це буде внесено до парламенту своєчасно», — розчарував журналістів голова фракції «НУНС» Микола Мартиненко. БЮТівець Андрій Кожемякін пояснив: кадрові справи розглядатимуться після повернення Тимошенко з–за кордону.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Брюссель через два «Ю»

Брюссель через два «Ю»

Учора перші особи держави — Президент і Прем’єр–міністр — перебували з візитом у Брюсселі, де містяться керівні органи Євросоюзу. Перебували «паралельними» шляхами, ніби незалежно один від одного: Віктор Ющенко прибув у Бельгію ще в середу вдень, а Тимошенко — вчора зранку. Вони проводили зустрічі з європейськими чиновниками порізно, і тільки з президентом Європейської народної партії Вільфредом Мартенсом зустрілися разом. Ющенко і Тимошенко також узяли участь у з’їзді ЄНП, до якої входять їхні політичні сили.

Тарас Чорновіл: Янукович може не піти на президентські вибори

Тарас Чорновіл: Янукович може не піти на президентські вибори

Тарас Чорновіл — вічний бунтівник. Колись він був рухівцем, потім — членом фракції ПРП. Згодом пройшов до Верховної Ради за списками «Нашої України» і зрештою так посварився з її лідером Ющенком, що не лише вийшов із «НУ», а й шокував своїх земляків і всіх, хто шанував його видатного батька, опинившись у таборі Януковича. І тепер пан Тарас не шкодує негативних епітетів на адресу нинішнього Президента, але в Партії регіонів теж став чужим. Восени минулого року Чорновіл вийшов із ПР, заявивши, що в партії «окремі групи товаришів» займаються «брудними інтрижками». Зараз 44–річний діяч подумує навіть про те, щоб узагалі піти з політики, але поки не зарікається — «аби потім не пошкодувати». Поки що Тарас залишається членом фракції Партії регіонів, хоча й незалежним — свою картку носить при собі й «нікому не здає», голосує так, як вважає за потрібне і відверто розповідає журналістам, що знає й думає про колишніх соратників усіх партійних мастей.

Всі статті рубрики