Пропала платина

Пропала платина

НП не районного масштабу сталася на Бердянському заводі скловолокна БЗСВ і була не випадковою, а чітко спланованою акцією. Судячи з того, що вдалося дізнатися «УМ», вистачає підстав вважати, що в оборудці були зацікавлені як місцеві «правопохоронці», так і деякі високопосадовці урядового рівня.

Гарнітур із сюрпризом

Гарнітур із сюрпризом

Зовні гачок «меблевих справ майстрині» Ганни майже нічим не відрізнявся від реальних пропозицій виробників цього досить ходового товару. Таке ж саме «презентаційне» місце в орендованому кутку полтавського магазину, аналогічна реклама на фотостенді та кілька «живих» зразків біля нього, традиційна 50–відсоткова передоплата... Незвичною була хіба що ціна «найкращих меблів зі Львова» (саме під таким «брендом» працювала спритниця).

Овідіопольські оборудки

Овідіопольські оборудки

Минуло два місяці відтоді, як «УМ» опублікувала колективне звернення селян Овідіопольського району (більше сотні підписів) на адресу Президента Віктора Ющенка, в якому вони наводили приклади «кришування» народним депутатом Юрієм Кармазіним осіб, котрі розкрадають землі та майно селян на Одещині. Нагадаємо, що в публікації від 15.01.2009 р. «Захистіть від Кармазіних!» ішлося про незаконне заволодіння майном КСП «Тепличне» та КСП «Одеська птахофабрика». За твердженнями селян, одним із нових співвласників цих КСП шляхом відвертого рейдерства і за «копійки» став брат відомого нардепа — Сергій Кармазін. У його протистоянні з обуреними пайовиками дійшло навіть до стрілянини та до побиття простих людей.

Всі статті рубрики