Олімпійська проба виявилася бронзовою

Олімпійська проба виявилася бронзовою

Три етапи Кубка світу, які відбуваються після чемпіонату планети, помітно відрізняються від своїх «попередників». На початку зими всі «стріляючі лижники» в змагальному ритмі намагаються досягти піку форми для «мундіалю», а в другій частині сезону лідери Кубка світу вже не так «рвуть жили», а лише намагаються втримати завойовані позиції. На завершальних стартах на провідні ролі виходять ті, кому не вдалося реалізувати себе на світовій першості, або молодь, якій надали шанс проявити себе в елітній компанії.

Чао, Італіє

Чао, Італіє

Матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів відбулися під знаком анг­ло–італійського протистояння. Волею жереба родоначальники футболу зійшлися з представниками країни—чемпіона світу одразу в трьох парах. І скрізь сильнішими виявились клуби Туманного Альбіону.

Інга Бабакова: Я посміхаюся, навіть коли мені боляче

Інга Бабакова: Я посміхаюся, навіть коли мені боляче

На зимовому чемпіонаті України з легкої атлетики в Сумах зірок було зовсім небагато. Найбільша з них розташувалася на трибуні — восьмиразова призерка чемпіонатів світу в стрибках у висоту Інга Бабакова стежила за перипетіями на доріжках і секторах уже як тренер. Нашу розмову з титулованою мешканкою Миколаєва ми почали під час змагань у сумському манежі, а коли через брак часу Інга мусила рушати додому, домовилися згодом зустрітися в столиці. І завершили інтерв’ю вже в Києві перед церемонією «Герої спортивного року–2008».

Всі статті рубрики