«Дорослі» іграшки і несмак

«Дорослі» іграшки і несмак

Після розлучення з режисером Гаєм Річі 50–річна Мадонна не соромиться фотографуватися у відвертому одязі в стилі «садо–мазо» і всюди з’являтися в супроводі 22–річного бразильського манекенника Хесуса Луса. Зрозуміло, що жовта преса вже давно охрестила високого красеня коханцем немолодої зірки, зарахувавши Хесуса до розряду «тойбоїв». Так у таблоїдах прозвали юних хлопчиків, які розважають знаменитих жінок уже давно не бальзаківського віку (toyboy у перекладі з англійської означає «хлопчик–іграшка»). Багатьох шанувальників Мадонни, включно з її колишніми «дорослими» коханцями, така поведінка матері двох дітей обурює. Але якби її хвилювала думка громадськості, Мадж навряд чи стала б зіркою. На цьому тлі черговий «плювок» у її бік від організації захисту тварин ПЕТА («Люди за етичне поводження з тваринами») поп–королеву тим паче не хвилює.

Ноги, руки... головне — язик!

Ноги, руки... головне — язик!

Якщо Дженніфер Лопес на кілька мільйонів доларів застрахувала свої сідниці, а Наталя Могилевська — ноги, то для британця Дженнаро Пеліччії найціннішою частиною тіла є язик. Саме цю коштовну деталь свого організму, без якої чоловік втратив би не лише роботу, а й професійну кваліфікацію, Дженнаро застрахував аж на 10 мільйонів фунтів (близько 15 мільйонів доларів). Ще б пак, адже він працює дегустатором британської мережі кав’ярень Costa Coffee, а смакові рецептори, як відомо, розташовані переважно на язиці.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Продюсер говорить із молодим виконавцем:
— Учора я пообіцяв дружині, що назву на її честь зірку. Так що, Сергію, вітаю — ти стаєш зіркою. І зватимуть тебе Анжела.

Всі статті рубрики