«Дорослі» іграшки і несмак

12.03.2009
«Дорослі» іграшки і несмак

Тепер епатажна Мадонна ще й конструюватиме одяг.

Після розлучення з режисером Гаєм Річі 50–річна Мадонна не соромиться фотографуватися у відвертому одязі в стилі «садо–мазо» і всюди з’являтися в супроводі 22–річного бразильського манекенника Хесуса Луса. Зрозуміло, що жовта преса вже давно охрестила високого красеня коханцем немолодої зірки, зарахувавши Хесуса до розряду «тойбоїв». Так у таблоїдах прозвали юних хлопчиків, які розважають знаменитих жінок уже давно не бальзаківського віку (toyboy у перекладі з англійської означає «хлопчик–іграшка»). Багатьох шанувальників Мадонни, включно з її колишніми «дорослими» коханцями, така поведінка матері двох дітей обурює. Але якби її хвилювала думка громадськості, Мадж навряд чи стала б зіркою. На цьому тлі черговий «плювок» у її бік від організації захисту тварин ПЕТА («Люди за етичне поводження з тваринами») поп–королеву тим паче не хвилює.

Любителі звіряток назвали Мадонну найогидніше одягненою знаменитістю року. А все через те, що співачка полюбляє одяг із натурального хутра та шкіри. «Коли бачиш Мадонну в хутрі, то розумієш, чому більше ніхто не копіює її стиль, починаючи з 1984 року. Ми знаємо, що вона прагне сподобатися одному молодому чоловіку, — зазначають активісти організації, натякаючи на Хесуса, — але повинен же хтось сказати цій пані, що хутро не зробить її кращою».

Той факт, що, на думку ПЕТА, у своєму несмаку вона обійшла навіть Демі Мур, британок Кейт Мосс та Елізабет Герлі й голлівудських близнючок Мері Кейт і Ешлі Олсен, Мадж анітрохи не засмутив. Навіть навпаки — незабаром вона знову спробує свої сили як дизайнер одягу. «Огидно одягненій» поп–королеві запро­понував співпрацю бренд Ed Hardy. Сума гонорару за створення іменної лінії одягу була такою значущою, що Мадонна охоче погодилася. Тим паче що в неї вже є такий досвід — свого часу співачка створила колекцію для мережі магазинів H&M. І хай хтось вважає її смак недосконалим, а покупці розмели всю колекцію «на ура».