Вечірнє весілля топ–моделі

03.03.2009
Вечірнє весілля топ–моделі

Жизель Бюндхен уже не дівка.

Ще однією завидною нареченою серед знаменитостей стало менше. Днями офіційно розпрощалася з дівоцтвом бразильська красуня, одна з найбільш високооплачуваних топ–моделей у світі — Жизель Бюндхен. Увечері минулого четверга в невеличкій католицькій церкві у курортній Санта–Моніці (це в штаті Каліфорнія) Жизель обвінчалася зі своїм бойфрендом, зіркою американського футболу Томом Брейді. На скромній церемонії були присутні тільки найближчі родичі і друзі.

Для обох молодят це перший шлюб. Хоча Жизель протягом тривалого часу була заручена з кіноактором Леонардо Ді Капріо, а в 31–річного Тома вже є син від попередньої дівчини, актриси Бріджит Монахен. Коли футболіст закрутив роман із Жизель, з’ясувалося, що Бріджит перебуває на третьому місяці вагітності. Однак стосунки в них уже не клеїлися, тому Том усе одно пішов до манекенниці. Але підтримував колишню подругу фінансово, а коли народився малюк, постарався забезпечити його всім необхідним. Брейді дуже любить півторарічного сина, який, до речі, був присутній на татковому весіллі з Бюндхен.

Як повідомляє американська преса, 28–річ­на наречена пішла під вінець у розкішній сукні від «Дольче і Габбана». Окрім гостей, Том і Жизель на весілля «запросили» трьох своїх собак, які також були «вбрані» в мереживні комірці від D&G.