Бар у купальнику

13.02.2009
Бар у купальнику

Бар Рафаелі на обкладинці «Спортс іллюстрейтед».

Ізраїльська топ–модель Бар Рафаелі здійснила свою мрію. Ні, не вийти заміж за Леонардо Ді Капріо (поки що бойфренд не поспішає вести її під вінець), а потрапити на обкладинку ексклюзивного випуску журналу «Спортс іллюстрейтед», присвяченого купальникам. Власне, стати «обличчям» «СІ» мріє кожна модель. Але вдається це тільки обраним, найкращим із найкращих. Цього ж разу конкуренція була особливо жорсткою, адже «купальниковий» номер, можна сказати, «ювілейний» — у нього увійдуть 47 найкращих знімків найсексуальніших дівчат, зроблених фотографами журналу з 1964 року.

Той факт, що вибір «Спортс іллюстрейтед» упав на 22–річну ізраїльтянку, для багатьох виявився несподіванкою. Однак чи не найбільше здивувалася сама Рафаелі, яка досі не може повірити у своє щастя. «Я мріяла потрапити на цю обкладинку з 15 років! Невже це справді нарешті сталося?» — дивується щаслива моделька. Хоча, здавалося б, усе цілком логічно, адже у рідному Ізраїлі Бар уже давно є «обличчям» найвідомішої фірми з виробництва купальних костюмів, а маючи звання «янгола» «Вікторіяз сікрет», регулярно з’являється в такому «прикиді» і в американській рекламі.

Поява Бар на обкладинці «СІ» — не єдина приємна новина для шанувальників прекрасної ізраїльтянки. Рафаелі стала також зіркою колекції жіночої білизни британської марки Marks&Spencer, випущеної спеціально до Дня святого Валентина. Кажуть, за фотосесію у трусиках із сердечками і червоних атласних ліфчиках моделька отримала шестизначний гонорар.