Хочеш схуднути? Спитай Гвінет, як!

24.01.2009
Хочеш схуднути? Спитай Гвінет, як!

Гвінет (ліворуч) разом зі своїм супертренером Трейсі Андерсон.

Відтоді, як у зірок шоу–бізнесу ввійшло в моду випускати на дисках комплекси вправ для покращення фігури, їхні прихильники мають усі шанси стати схожими на своїх кумирів — фігуристими, як Сінді Кроуфорд, накачаними, як Сильвестр Сталлоне, м’язистими, як Мадонна... Незабаром і шанувальники пропорцій Гвінет Пелтроу матимуть змогу бодай спробувати стати такими ж тоненькими. Гвінет разом зі своєю тренером Трейсі Андерсон планує відкрити мережу спортивних залів. А поки що вони з Трейсі випускають DVD–диск зі своїми заняттями, всі кошти з продажу якого підуть на розвиток мережі.

Звісно, з такими добрими генами, як у Гвіні, нескладно бути в чудовій формі. Але актриса запевняє, що без тренувань вона була б лише «худою коровою», а не стрункою ланню. До того ж у неї вже двоє дітей, а тіло — й досі як у юної дівчини. За словами актриси, якби не програма Трейсі, їй ніколи не вдалося б досягти таких результатів. Щоправда, при цьому кінозірка наголошує, що раз на десять днів комплекс вправ повністю змінюється. Очевидно, на диску також буде кілька варіантів тренувальної програми.

А поки що актриса активно знімається у новому фільмі — «Коханці» (The Lovers). Однолюбка в житті, у кіно білявка з легкістю перевтілюється в подружку одразу двох чоловіків. Живучи в квартирі, яку зняв для неї одружений коханець, героїня Пелтроу закохується у сусіда — Хоакіна Фенікса. Обіцяють навіть трохи еротики — в одній сцені Гвінет повністю оголює одну грудь.