Що було — відгуло

Що було — відгуло

Наомі Кемпбелл більше не «хуліганка». Принаймні офіційно, бо характер скандальної супермоделі вже навряд чи зміниться. Але звинувачення в жорстокому поводженні з найманими працівниками з неї знято: днями суд закрив справу, порушену за позовом колишньої дімробітниці Наомі.

Вічний кубик

Вічний кубик

Майже 26 років — саме стільки знадобилося британцеві Грему Парку для того, щоб скласти... кубик Рубика. Коли днями 45–річ­ний чоловік нарешті спромігся це зробити, то від щастя розридався, як дитя. Як повідомляє газета «Дейлі телеграф», протягом багатьох років сердешний не міг спокійно спати, бо й уві сні намагався впоратися з головоломкою. За цей час Парк набув «професійні» хвороби кисті та спини й ледве не втратив дружину, яка через постійну зацикленість чоловіка на кубику кілька разів поривалася його покинути. Але, до її честі, таки цього не зробила.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Новий рік, холодно. На засніженій дорозі стоїть даішник. Бачить — джип мчить на скаженій швидкості. Даішник, потираючи руки, його зупиняє. Звідти виходять амбали з автоматами:
— Чого тобі?
— Та нічого, хлопці! Просто заколядувати хотів.

Всі статті рубрики