Новий рік не як у всіх

27.12.2008

Аби пригадати цікаву новорічну історію, треба: а) щоб вона з вами трапилася; б) щоб ви, втомлені святкуванням, її не забули. Зірки української естради демонструють неабияку креативність і гарну пам’ять — їм є що згадати. Для новорічного опиту–допиту ми підготували для них такі запитання:

1) Який Новий рік був для вас незвичайним?

2) Де ви зазвичай святкуєте Новий рік?

3) Що ви побажаєте українцям на свято?

 

Олександр Пономарьов,
співак, композитор:

1) Найбільш пам’ятним для мене був Новий рік, який провів у Словаччині. Ми з друзями вирішили відсвяткувати його нетипово. У саму новорічну ніч ми піднялись на величезну гірськолижну трасу завдовжки п’ять кілометрів. А рівно о 12.00 почаркувалися та поїхали донизу.

2) Ось уже десять років я святкую Новий рік традиційно — у сімейному колі. На це свято з нетерпінням очікую подарунка від Сашка (молодший син, котрому 15 лютого виповниться два роки. — Авт.). Можливо, він заговорить. Бо зараз у нього своя мова — «бе», «ме».

Цей Новий рік буду святкувати у Буковелі.

3) Українцям я побажаю достойно пережити кризу. А щоб так і сталося — потрібно слухати гарну музику!

 

Валентина Степова,
співачка:

1) Неочікуваним для мене виявився рік свині. Напередодні Нового року друзі вирішили зробити нам з Анатолієм Гнатюком незвичайний подарунок. І, уявіть собі, вони подарували двоє справжніх маленьких поросят! Це було для мене просто немислимо. Презент ми поселили на дачі. Тепер з острахом чекаю сюрпризу на цей Новий рік — рік Бика.

Ще незвичайним у мене був Новий рік, коли я о 12.00 випила келих шампанського та одразу побігла на сцену. Зазвичай ніколи не доводилось виступати саме в новорічну мить.

2) Для мене Новий рік — це найдомашніше, найінтимніше свято. Тому намагаюсь зустріти його в тісному колі. Але, враховуючи специфіку професії, переважну більшість нових років доводиться зустрічати на сцені.

3) Українцям побажаю, щоб це свято було справді незвичайним. А також зичу, щоб економічна криза торкнулась нас найменше.

 

Оксана Пекун, співачка,
ведуча телепроекту «Фольк–music»:

1) Особливий Новий рік я провела у Львові. Пам’ятаю, свято вже відгуляли, всі розійшлися, а мені чомусь не спалось. Осільки ми мешкали у гранд–готелі «Софія», то я вирішила піти у спортзал. Там плавала у басейні, ніжилась у джакузі... І почувала себе повноправною щасливою хазяйкою усього, що мене оточувало.

2) Зазвичай я зустрічаю Новий рік або на роботі, або вдома. А взагалі вважаю, що Новий рік — це свято домашнє.

3) Читачам побажаю справжнього здійснення бажань та міцного здоров’я. І щоб усі, хто має кохання, його зберегли.

Олексій ЖМУЦЬКИЙ