Вітер з моря дув...

09.12.2008

Обираючи місце для зізнання в коханні, слід дбати насамперед про безпеку, а не про красу краєвиду. Про це тепер знає 45–річний американець Скотт Неппер. Обравши ефектне місце заручин, він назавжди втратив кохану.

Три роки тому Скотт познайомився в інтернеті з філіппінкою Ліфіл Альфорке. З часом спілкування переросло в приязнь, приязнь — у любов, зрештою коханці вирішили зустрітися. Американець запросив тендітну азіатку до США, маючи на меті пропозицію до Ліфіл стати його дружиною. Пані Альфорке довго оформляла документи на в’їзд, а містер Скотт у цей час шукав каблучку для заручин. Коли дівчина нарешті приїхала до штату Орегон, коханий запросив її на прогулянку — на пляж в окрузі Нескоуїн, що на березі Тихого океану. Саме тут Скотт збирався зробити Ліфіл сюрприз.

Але першим устиг не він, а стихія. Як розповів згодом Неппер, океан був спокійним, починався відлив. Однак через деякий час над водою піднялася хвиля і... змила невеличку дівчину з берега. Ліфіл важила всього 42 кг, уточнює «Ассошіейтед пресс».

Її так і не знайшли. Скотт зміг вибратися з виру на пісок, а його обраницю занесло майже на кілометр у відкритий океан. Рятувальна група, яка прибула на місце пригод уже через кілька хвилин, була безсилою. Тим більше що невдовзі над водою ліг туман.

Тепер рідні Альфорке просять хоча б знайти тіло Ліфіл. Їй було тільки 22 роки...