«Міу», моя «Міу»

28.11.2008
«Міу», моя «Міу»

Каті Холмс.

Мама найвпливовішої дитини у світі шоу–бізнесу, природно, не може не перебувати в центрі уваги. І хоча заради сімейного щастя з Томом Крузом Каті Холмс фактично закинула кінокар’єру, в об’єктиви папараці вона потрапляє значно частіше, ніж коли успішно знімалася. Щоправда, переважно як «додаток» до дворічної доні–зірки або схибленого на сайєнтології зіркового чоловіка. Але від цього популярність не стає меншою.

Схоже, так вважають і менеджери відомого бренду одягу Miu Miu, які запропонували місіс Круз стати «обличчям» нової рекламної кампанії фірми. Заради Холмс компанія навіть відмовилася від послуг іншої актриси й зіркової дружини (Джонні Деппа) — Ванесси Параді, не продовживши з нею контракт. Зйомки для нової реклами почнуться вже цього тижня. Відомо, що компанію Каті на фото складатимуть відомі моделі, які демонструватимуть аксесуари зіркової героїні.

29–річна Кет пропозицію прийняла радо, адже не приховує свого захоплення світом моди. У цьому не обійшлося без впливу подруги — Вікторії Бекхем, яка допомогла Каті поліпшити імідж і стиль (зокрема, змінити зачіску: коротко підстригтися і пофарбувати волосся в темніший колір). Більше того, у найближчих планах актриси — презентація власної лінії модного одягу.

Як зізнається Каті, на пошиття цієї колекції її надихнув дух великого міста. Адже останнім часом сімейство Крузів мешкає у Нью–Йорку. Цього разу вже Том пожертвував звичним Лос–Анджелесом заради дружини: Кет нещодавно дебютувала на театральній сцені і з успіхом грає у постановці «Всі мої сини» за п’єсою Артура Міллера.