Безкарність породжує нахабство

Безкарність породжує нахабство

Сомалійські пірати знахабніли вкрай: минулої неділі вони захопили величезний нафтовий танкер «Сіріус стар» із 25 членами екіпажу, який має в трюмах два мільйони барелів нафти, що становить чверть добового видобутку Саудівської Аравії. Судно належить саудівській компанії «Арамко», але йшло під прапором Ліберії. Вартість вантажу, який мали доставити у США, перевищує 200 млн. доларів.

Барак, зведений удвох

Барак, зведений удвох

Новообраний президент США Барак Обама позавчора вперше після виборів зустрівся зі своїм суперником — республіканцем Джоном Маккейном. Політики домовилися, що їхні партії спільно шукатимуть шляхи виходу з економічної та фінансової кризи, пообіцяли американським громадянам співпрацювати, аби «відкрити нову еру реформ» та відновити довіру до уряду. Маккейн заявив, що має намір допомагати новій адміністрації, а Обама запевнив, що запропонує кілька посад у цій адміністрації представникам Республіканської партії. Але про пост для самого Маккейна не йшлося.

За право бути собою

За право бути собою

Македонія випробувала всі дипломатичні засоби впливу на Грецію і, не дочекавшись поступок та не знайшовши в грецької сторони розуміння своїх аргументів, позавчора подала позов проти Греції до Міжнародного суду справедливості в Гаазі. Як повідомляє агенція «Євроньюз», Македонія вимагає скасувати грецьке вето на свій вступ до НАТО.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики