Зранку адаптація — ввечері трансляція

Зранку адаптація — ввечері трансляція

Від попереджень до справи. Причому тепер, схоже, у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення вирішили повністю компенсувати затрачені протягом трьох років зусилля, а саме стільки часу контролюючий мовників орган намагався достукатися до провайдерів і домогтися від них адаптувати низку телеканалів до вітчизняного законодавства. Втім коли ті знову проігнорували «дружні поради» Нацради, остання вирішила зняти з ефіру кабельників трансляцію таких російських телеканалів як РТР–Планета, ОРТ та деяких інших. Не допомогли ані спекуляції з боку депутатів–«регіоналів» про утиски російської мови (окрім телеканалів РФ, Нацрада заборонила транслювати й деякі євпропейські. — Авт.), ані погрози самих провайдерів не дослухатися до вимог Нацради.

Біг до повного виснаження

Біг до повного виснаження

П’ятнадцятирічному першокурснику Андрію Саламасі стало погано під час розминки у спортивному залі — підліток знепритомнів на очах однокласників та вчителя фізкультури. Дорослі відразу викликали «швидку», а вчитель–фізкультурник тим часом намагався врятувати дитині життя, роблячи непрямий масаж серця та штучне дихання. Медики прибули за 15 хвилин, але було запізно. Згідно з висновками лікарів, підліток помер через гостру серцеву недостатність. Однак причини, що призвели до цього, наразі невідомі: Андрій за весь час навчання ніколи не скаржився на серце, стверджують у коледжі.

«Чорний день» пасажира

«Чорний день» пасажира

У четвер кілька сотень киян добралися на роботу з великим запізненням. І зовсім не через свою недисциплінованість. Майже на дві години рух трамваїв на маршруті №1 і №14 зупинився. Черга з десятків вагончиків простягнулась на кілька кілометрів в обидва боки від кінотеатру «Київська Русь», біля якого близько дев’ятої сталася аварія. Один із вагонів рухомого складу зійшов із рейок, через те що... відкрутилося колесо. Згодом вагон за допомогою підйомного крана зняли з дороги і поставили поряд, де він на деякий час став цікавинкою і місцем для ігор школярів із ліцею навпроти.

Ненадійний дах

Ненадійний дах

Каліфами на годину будуть громадяни, потерпілі від шахрайства компанії «Еліта–Центр». Учора Київрада проголосувала за порядок відшкодування їм збитків, який полягає у наступному. «Елітівці» відмовляються від прав потерпілих, за що отримують від міста тимчасове житло.

Смерть на «Арені»

Смерть на «Арені»

У середу в самій гущі київського «гламуру» стався вибух. Як повідомляє прес–служба головного управління МНС у місті Києві, в ліфті торгово–розважального центру «Арена», що в Бессарабському кварталі, вибухнув балон із вуглекислотою, смертельно поранивши кур’єра, який мав доставити його в один із нічних клубів у торговельно–розважальному комплексі «Арена–сіті».

Розбомблена і відновлена

Розбомблена і відновлена

У Національному музеї ім. Андрея Шептицького у Львові 14 жовтня, після завершення комплексної реставрації, урочисто презентували ікону «Богородиця Одигітрія». Одну з найдавніших українських ікон, датовану XIV століттям, привезли з церкви архангела Михаїла,що в селі Ісаїв Турківського району Львівської області. До Національного музею твір потрапив ще у 1939 році.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики