Не навіки з російським народом?

Не навіки з російським народом?

Президент Південної Осетії Едуард Кокойти заявив учора в інтерв’ю агенції «Інтерфакс», що республіка не має наразі наміру вливатися до складу Російської Федерації й залишиться незалежною. Відтоді як 26 серпня Москва, всупереч міжнародному праву, визнала незалежність двох сепаратистських республік, що де–юре входять до складу Грузії, Кокойти і кілька депутатів цієї республіки неодноразово запевняли, що Південна Осетія увійде до складу РФ, коли — це лише питання часу. Сайт «Лєнта.ру» відзначає, що востаннє Кокойти говорив про бажання республіки стати частиною Росії ще наприкінці липня, тобто до початку грузинсько–російського конфлікту. Тепер же президент маленької республіки не бажає стати «васалом» і каже, що в липні журналісти його «неправильно зрозуміли».

Сім років перевернутого світу

Сім років перевернутого світу

Ті криваві події назавжди змінили уявлення людства про безпеку. Коли сім років тому тисячі американців та гостей Нью–Йорка заходили у Всесвітній торговий центр, ніхто й подумати не міг, що вже за декілька хвилин найпотужніша в політичному та військово–технічному розвитку держава світу видаватиметься настільки беззахисною, що на деякий час не лише громадяни США, а й керівництво країни, здавалося б, не знатиме, що робити. Чотири літаки, захоплені ісламськими терористами, стали гіршими за бомбу. Два з них рецидивісти скерували на вежі–близнюки будівлі Всесвітнього торгового центру. Ще один — на Пентагон. Четвертий літак упав у полі штату Пенсильванія. Як з’ясували згодом, саме екіпаж та пасажири останньої «пташки», які героїчно, пожертвувавши власним життям, стали на заваді терористам, не дозволили виконати криваву місію до кінця.

«Чорнофлотці», перевдягнуті в українців

«Чорнофлотці», перевдягнуті в українців

Про «подвійних громадян», яких «понароджувала» Росія в українському Криму, останнім часом ЗМІ говорять багато. Утім лише вперше прозвучала одна з реальних цифр — точно встановлено, що щонайменше 1,5 тисячі військовослужбовців Чорноморського флоту РФ, громадян Росії, звісно, отримали незаконно українські паспорти.

Нігерійський Роджер

Нігерійський Роджер

На відміну від піратів Карибського моря, які дуже подобаються українським дівчатам, пірати Гвінейської затоки зовсім не такі симпатичні. 9 вересня нігерійські пірати зухвало напали на корабель Blue Ocean. У полоні опинилися сім із 25 членів екіпажу, серед них і українець, житель Сімферополя.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики