Фонтани над Дніпром

Фонтани над Дніпром

У Черкасах у Долині троянд, котра розташована поруч із центром міста на березі Дніпра, запрацювали два фонтани. Вони стояли без води 15 років. Для їхнього відновлення було замінено труби, відремонтовано водяні басейни, придбано та встановлено два насоси, що дозволять утримувати струмінь води на висоті двох метрів. На реставрацію фонтанів місто витратило понад 200 тисяч гривень, каже черкаський міський голова Сергій Одарич.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Лазо знову погорів

Лазо знову погорів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора рано–вранці жителі старої триповерхової будівлі по вулиці Сергія Лазо прокинулися від запаху диму. Горище їхньої домівки охопило полум’я. Люди викликали пожежників і стали самотужки гасити вогонь. Однак згодом це вже було неможливо через їдкий дим.

Сальмонела «погуляла» на весіллі

Сальмонела «погуляла» на весіллі

Ще з 11 серпня до лікарень Хмельниччини почали звертатися люди, які святкували весілля в селі Капустяни Новоушівського району. Невдовзі медичний аналіз виявив у двох осіб збудник хвороби — бактерії сальмонельозу. Епідеміологи вважають, що зараза крилася в яйцях, які використовували для приготування більшості страв на весіллі, або в рибі.

На волю — в пік курортного сезону

На волю — в пік курортного сезону

Позавчора за рішенням печерської Феміди було звільнено з–під варти мера Алушти Володимира Щербину та його заступника Вадима Попова. Нагадаємо, що керманичі курортної Алушти були затримані два місяці тому під час спільної операції співробітників Генеральної прокуратури і МВС. За даними прокуратури, пани Щербина та Попов вимагали від представника філії ТОВ «Кримігросервіс» хабара у 50 тисяч доларів — за вирішення питання про розміщення на набережній Алушти ігрових павільйонів. Згодом сума була зменшена до 20 тисяч «зелених». У їхніх сейфах убозівці знайшли великі суми валюти та записи, від кого гроші і за що.

Страх як красиво!

Страх як красиво!

Нещодавно британська газета Daily Telegraph з посиланням на заяву організаторів конкурсу «Міс світу» поширила інформацію про те, що фінал «Міс світу—2008», який мав відбутися в Києві 4 жовтня, перенесено, а організаційний комітет конкурсу розглядає інші країни, де можна було б провести цей конкурс, зокрема В’єтнам. Джерела газети повідомили, що таке рішення прийнято у зв’язку з побоюваннями, що Росія переключить свою «увагу» з Грузії на Україну. Проте президент Національного комітету «Міс Україна» Сергій Матяш спростував «УМ» цю інформацію і повідомив, що фінал конкурсу таки планують провести в Києві.

Всі статті рубрики