Авто скраю, та все одно «попадаю»

Авто скраю, та все одно «попадаю»

Уночі 12 серпня в центрі столиці, на стоянці поруч із житловим будинком на вулиці Старонаводницькій (тут проживають високопосадовці та бізнесмени. — Авт.), дотла згорів «Мерседес», що належав банкіру, який мешкає поруч. Як стало відомо згодом, полум’я не оминуло й припаркований поруч джип сина лідера українських комуністів Петра Симоненка Андрія (він, до речі, донедавна був зятем депутатки ВР від Блоку Литвина Катерини Ващук). Лідер КПУ підтвердив журналістам цю інформацію.

Керівне «кровопускання»

Керівне «кровопускання»

Днями в «зеленій» залі обласного «білого дому», де здавна «пускали кров» підлеглим керманичі Полтавщини, чи не вперше побачили реальний еквівалент згаданої стилістичної фігури. Саме тут, у заздалегідь підготовленій «похідній палаті», фахівці обласної станції переливання крові кілька годин поспіль «викачували» життєдайну рідину з добровільних донорів.

Навіщо викрадав ти чемоданчик?

Навіщо викрадав ти чемоданчик?

Ледь не анекдотичний випадок стався днями на столичному Подолі. Саме тут, неподалік Річкового вокзалу Києва, інспектори Державтоінспекції під час чергування помітили підозрілий автомобіль «Шкода Октавія» — іномарку без номерних знаків було припарковано поряд зі стоянкою вокзалу.

Дріб для землевласника

Дріб для землевласника

Постріли в бік Андрія Ягича пролунали близько опівночі в селі Зеленьків Тальнівського району. Чоловік саме сторожував техніку. На вулицю вийшов, бо загавкав пес. Тоді й почулися постріли. «Поки не встановлено, з чого стріляли, але думаємо, що з мисливської рушниці.

Всі статті рубрики