Школа молодого короля

Школа молодого короля

Принц Вільям готується до успадкування британського трону, повідомила лондонська газета «Дейлі Телеграф». Невдовзі він закінчить військову службу і з наступного року почне приміряти королівську мантію. Наразі в переносному значенні. Вільям, син принца Чарльза і принцеси Діани, з наступного року почне вивчати засади того, що зобов’язаний знати сучасний король.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Гримить, як на війні

Гримить, як на війні

Позавчора ввечері два потужні вибухи струснули людний район закладів торгівлі та офісів фірм Гюнгорен, що в європейській частині Стамбула. Як повідомляє «Франс прес», 17 осіб загинули та 164 отримали поранення. Замахи сталися напередодні слухання у Верховному суді Туреччини справи про можливу заборону правлячої Партії справедливості і розвитку у зв’язку з порушеннями нею вимог про світський характер держави.

«Нон грата» з плаката

«Нон грата» з плаката

Автору цих рядків минулих вихідних «пощастило» бачити в місті моряків кілька бігбордів із Костянтином Затуліним «анфас». Зокрема, поруч із центральною трибуною на Графській пристані і на площі Нахімова у Севастополі. Під знайомою фізіономією на тлі війського корабля — напис: «Прощай любімий город? Нє дождьотєсь!». Далі розміщувався «слоган» самого Затуліна: «Сєвастополь і Чєрноморскій флот нєраздєліми». Ще кілька зразків аналогічної віртуальної присутності глашатая Затуліна угледіли вздовж автротраси Бахчисарай—Сімферополь, на в’їзді до сіл Чистеньке та Приємна Зустріч.

Всі статті рубрики