«Сама дивуюся, як вони в мені помістилися»

«Сама дивуюся, як вони в мені помістилися»

Народження трійні — подія неординарна. У середньому трійнята в Луцькому пологовому будинку народжувалися один раз на п’ять років. Зате нинішній рік виявився надзвичайно врожайним: за неповні півроку трійня народилася у двох породіль. Ще одна мама до Луцька доїхати не встигла і народжувала двійко хлопчиків і дівчинку у Володимирі–Волинському.

«Моя безпечна On–ляндія»

«Моя безпечна On–ляндія»

«У тата є комп’ютер і в мами є. А тепер і в мене — особистий!» — раділа дев’ятирічна Анастасія Єфремова з Краматорська, розглядаючи свою нагороду — новенький ноутбук. Настя перемогла в дитячому конкурсі «On–ляндія — моя безпечна веб–країна», 11 фіналістів якого отримували призи і привітання в столичному «Бейбі–барі». У конкурсі взяли участь діти від семи до 14 років з усіх регіонів України. Учасники мали написати твір–сценарій про On–ляндію — український інтернет–сайт для дітей, запущений у світову «павутину» два місяці тому.

«Гав» українською

«Гав» українською

Ми вже писали про першу україномовну іграшку, що розвиває, «Чарівний Горщечок» від компанії Fisher–Price. Тепер цей же виробник пропонує дітлахам нову розумну забавку «Розумне Цуценя» — для дітей віком від шести місяців до трьох років. Торік «Розумне цуценя» стало лідером продажів на світовому ринку.

Всі статті рубрики