Києве мій золотий

Києве мій золотий

Британська консультативна та інвестиційна компанія «Мерсер» є світовим лідером із надання консультацій та проведення експертиз із широкого спектру питань. Компанія має відділення в більш ніж 40 країнах світу. «Мерсер» також відома тим, що щороку укладає найавторитетніший рейтинг найбільших міст світу за вартістю рівня життя в них. Позавчора на сайті компанії з’явився цьогорічний рейтинг­список із 143 міст світу. Фахівці компанії взяли за 100 відсотків вартість (станом на березень 2008 року) життя у НьюЙорку. Вартість життя в кожному з 143 розглянутих міст оцінювалася за 200 показниками, зокрема вартість квартплати, транспорту, продуктів харчування, одягу, товарів домашнього вжитку та розваг і задоволення культурних потреб.

Чудо з пробірки

Чудо з пробірки

30 років тому, 25 липня 1978 року, на Землі народилася перша дитина «з пробірки» — англійка Луїза Браун. Минулого року Луїза народила свою дитину, хлопчика, якого назвала Камерон. На щастя, їй не довелося вдаватися до послуг екстракорпорального запліднення. Жінка працює в кораблебудівній компанії і веде скромний спосіб життя.

Парад любові

Парад любові

Європа так втомилася від восьми років правління президента США Джорджа Буша і так бажає бачити кардинальні зміни в Білому домі, що зустріла кандидата в президенти США від Демократичної партії Барака Обаму немов вже нового президента США. Позавчора він перебував у Німеччині, де провів переговори з канцлером Ангелою Меркель та виступив перед 100тисячним натовпом, який зібрався біля Тріумфальної арки перед Бранденбурзькими воротами. Тут свого часу виступав Гітлер, а впродовж останніх років це місце проведення гігантських хепенінгів представників сексуальних меншин, які мають назву «Парад любові». І саме цією назвою німецькі та закордонні ЗМІ охрестили те, що позавчора відбувалося біля Тріумфальної арки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики