Емі стоятиме в мадам Тюссо,

26.07.2008
Емі стоятиме в мадам Тюссо,

Емі Уайнхауз — скандальна зірка.

Одна з найпопулярніших нині співачок Британії, 24–річна виконавиця соул–попу з джазовими мотивами Емі Уайнхауз, днями здобула особливе визнання: воскову фігуру естрадної зірки презентував славнозвісний лондонський Музей мадам Тюссо. Присутні на церемонії батьки Емі виглядали дуже задоволеними й підкреслювали в інтерв’ю журналістам, що це — найкраща оцінка музичного таланту їхньої доньки.

Утім слід відзначити, що не менше, ніж музикальний талант, популярність Уайнхауз підтримують її скандальні витівки. Воскова фігура дівчини має такі ж численні татуювання, як і справжня Емі. При цьому статуя виглядає значно краще від оригіналу, адже співачка дуже зловживає алкоголем, цигарками й наркотиками.

Не найкращим чином на Емі впливає її чоловік Блейк Філдер–Сівіл. Як повідомляє сайт Sky News, за день до «воскових» урочистостей дружини відбувся суд, який засудив Блейка до 27 місяців позбавлення волі (з них дев’ять хуліган уже відсидів). Філдера–Сівіла арештували 9 листопада минулого року — після того як він із двома дружками побив Джеймса Кінга, власника пивниці в місті Хокстон, котрий перед тим виставив Блейка зі свого закладу. Провина чоловіка Уайнхауз обтяжується ще й тим, що він намагався дати Кінгові хабара на суму 400 тис. доларів, аби ресторатор відмовився від своїх обвинувачень.

Саму Емі навесні цього року поліція також затримувала в причетності до справи її чоловіка. Але відпустила, вирішивши, що співачка не могла бути присутня на зустрічі з посередниками й пропонувати хабар, бо в той момент отримувала музичну премію.