Кіно без Пуговкіна

Кіно без Пуговкіна

Стан здоров’я Михайла Пуговкіна, який хворів на цукровий діабет, погіршився ще минулими вихідними, — повідомляють російські видання. Тоді родичі викликали «швидку допомогу», але підстав для госпіталізації актора не було. Вчора, близько опівдня, він помер, залишивши нащадкам чималу кіноспадщину.

Чиновнику, відчини!

Чиновнику, відчини!

Змагання між державними чиновниками усіх регіонів і рівнів під назвою «Приязна адміністрація» має на меті поліпшити роботу державних установ зі зверненнями громадян. Представники державної влади (Головдержслужба) і громадських організацій оцінюватимуть відкритість і ефективність роботи чиновників.

Вертай домів, пане Костянтине

Вертай домів, пане Костянтине

Відомий радикальними висловлюваннями на адресу України політик прилетів чартером надвечір минулого четверга. Але ступити на кримську землю й «помити чоботи» у Чорному морі йому так і не вдалося. Працівники Держприкордонслужби не дозволили голові Комітету Держдуми у справах СНД пройти паспортно–митний контроль. Прикордонники пред’явили гостеві розпорядження СБУ про заборону в’їзду та поставили відповідну відмітку в паспорті.

Бій за врожай

Бій за врожай

Чотирма пострілами з мисливської рушниці намагався зупинити комбайн, що обкошував поле, фермер Анатолій Співак. На щастя, комбайнер не постраждав (від пережитого стресу наступного дня у нього стався серцевий напад), хоча комбайн таки зупинився — один із набоїв потрапив у мотор...

Кожній тварі по святу

Кожній тварі по святу

Своєрідний захід відзначатимуть у звіринці вперше. Таким чином Київський зоопарк долучився до ініціативи, проголошеної Всесвітньою асоціацією зоопарків і акваріумів: цього дня кожен відвідувач зможе взяти участь у тематичних конкурсах та лотереях, відвідати студію боді–арту і долучитися до пізнавального дійства «доторкнись до жаби». Крім того, в рамках «дня жаби» у звіринці пройде урочисте відкриття виставки «Нова експозиція амфібій у Київському зоопарку».

Смертельне жало

Смертельне жало

Страшна пригода трапилася на Черкащині в селі Яснозір’я, де від укусів шершнів помер 53–річний Григорій Хоменко. Він працював лісником у Яснозірському лісництві останні 15 років, а до того був лісорубом.

Дощ, що греблі рве

Дощ, що греблі рве

Дуже важка ситуація на заході України — зливи i сильнi дощi вже наробили багато лиха: затоплено людськi оселi, городи, рiчки повиходили з берегiв. Затоплено мости, багато районiв залишилися без свiтла. Зупинено автомобiльний рух, дороги розмитi, у Рівному автомобілі затопило по самісінькі дахи. Дощ не вщухає. Рятувальники не встигають еваку­йовувати людей i худобу. Якщо дощ йтиме далі — у багатьох областях Захiдної України доведеться оголошувати надзвичайний стан.

Коли заплакав Львiв

Коли заплакав Львiв

П’ять рокiв тому, як i сьогоднi, цвiли квiти i смiялися дiти. Був гарний лiтнiй ранок — 27 липня. Тодi ще нiхто не знав, що через кiлька годин трапиться трагедiя. Страшна трагедiя. Вiд якої посивiє не один батько. I зупиниться серце не в однiєї матерi. Того дня навiть сонце заплаче над мiстом Лева. Україна i свiт назвуть цю трагедiю «Скнилiвська».

Всі статті рубрики