Японотрус

Японотрус

Учора вранці в північній частині головного японського острова Хонсю стався землетрус силою 6,8 бала, повідомляє японське телебачення. Через кілька годин — повторний поштовх силою 5 балів. Епіцентр землетрусу був на глибині 105 кілометрів на схід від міста Моріока у префектурі Івате. Це за 450 кілометрів на північний схід від Токіо.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Час забиратися!

Час забиратися!

«Я переконаний, що це треба робити заздалегідь. Заздалегідь не означає передчасно», — так на вчорашній прес–конференції Президент України Віктор Ющенко почав відповідати на запитання щодо законопроекту про виведення Чорноморського флоту РФ з Криму, який, на думку МЗС, слід розглянути вже на наступній сесії Верховної Ради. Переговори про початок процесу виведення флоту сусідньої держави з території України слід починати вже зараз, переконаний Ющенко.

Брат–2

Брат–2

Після візиту до Москви президент Венесуели Уго Чавес залетів до Мінська, всього на кілька годин. За такий короткий час він устиг отримати з рук Олександра Лукашенка орден Дружби народів, наобіцяти збільшення участі Білорусі у розробці нафтогазових родовищ і ... поріднитися з білоруським президентом. «Брате Олександре, дякую, що ти завжди приймаєш нас із таким теплом!» — вигукнув розчулений Чавес, який давно є нев’їзним у цивілізовані країни.

Всі статті рубрики