НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Липневе завершення «Липневої війни»

Липневе завершення «Липневої війни»

Тіла двох загиблих солдатів — на п’ятьох живих полонених. Такий моторошний обмін розпочали учора зранку на прикордонному переході Рош а–Нікра Ізраїль та ліванський шиїтський рух «Хізбалла». Саме напад бойовиків «Хізбалли» 12 липня 2006 року на прикордонний патруль Армії оборони Ізраїлю, під час якого до полону потрапили двоє ізраїльських військових, спровокував тривалий озброєний конфлікт між Ізраїлем та контрольованим радикальними шиїтами на півдні Ліваном.

«Негайна відповідь» «Кавказу»

«Негайна відповідь» «Кавказу»

Росія перекидає військові загони на Кавказ. У Грузії дати відсіч агресорам виходять об’єднані сили місцевих та американських армійців. Ні, це ще не війна — це тільки військові навчання. А те, що вони збіглися з підвищенням напруги на грузинсько–російському кордоні — це, як запевняють обидві сторони, «чиста випадковість».

Саркозі «натисне»

Саркозі «натисне»

Європейський Союз іще на крок наблизився до ухвалення своєї «конституції». У вівторок верхня палата парламенту Іспанії, підтвердивши рішення нижньої від 26 червня, ратифікувала Лісабонський договір. Відтак, щойно документ підпише король Хуан Карлос, Іспанія стане 23–ю країною ЄС, яка ратифікувала цю угоду.

Всі статті рубрики