Третя дитина — первісток

09.07.2008
Третя дитина — первісток

Молода мама почувається добре і вже невдовзі буде у звичній блискучій формі.

Відома голлівудська акторка Ніколь Кідман народила дівчинку. Пологи однієї з найвідоміших австралійок пройшли на її другій батьківщині — у США. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс» із посиланням на щасливого батька, співака Кейта Урбана, вага малючки — 2,9 кг, і Ніколь, і новонароджена почуваються добре. Дочку назвали Сандей Роуз, прізвище вона матиме Кідман Урбан. (Цікаво, що ім’я дитини перекладається з англійської як «Недільна Троянда», хоча дівчинка з’явилася на світ уранці в понеділок.)

Це перша дитина австралійського кантрі–співака та оскарівської лауреатки. У 41–річної Кідман також є двоє прийомних дітей — тінейджери Ізабелла й Коннор, яких вона усиновила разом із колишнім чоловіком, актором Томом Крузом. Шлюб Кідман із Крузом, що тривав десять років, розпався у 2001–му. Знаменитому подружжю, попри численні спроби, так і не вдалося зачати власну дитину; одного разу в Ніколь був викидень.

Із Урбаном зірка фільмів «Години» та «Мулен Руж» побралася в 2006 році. Жовта преса регулярно сповіщала про вагітність Ніколь, але насправді акторка потрапила в «цікаве становище» лише наприкінці минулої осені. Перед цим її чоловік — дворазовий володар премії «Греммі», молодший від Ніколь на рік — мав значні проблеми з алкоголем. Минулого року Кейт пройшов курс лікування в американському реабілітаційному центрі. Тепер, коли в сім’ї є немов­ля, бавитися чаркою Урбану зовсім ні до чого.