Болгарська Новобогданівка

Болгарська Новобогданівка

Учорашній день для мешканців болгарської столиці почався з великої паніки: о 6.30 сталася серія потужних вибухів. Канонада тривала до 7.10 ранку, але й після цього було чути поодинокі вибухи. Повідомлення по радіо про те, що стався вибух на складах старих боєприпасів у передмісті Софії — Челопечене, прояснило справу, але не заспокоїло, оскільки над містом здіймалися клуби чорного диму, а в повітрі смерділо специфічним чадом.

«Баш на баш» із Вашингтоном

«Баш на баш» із Вашингтоном

У Вашингтоні закінчився останній раунд американсько–польських переговорів з приводу будівництва в Польщі бази, на якій будуть розміщені ракети, що є елементом американського протиракетного щита ПРО. В обмін розмістити базу Пентагону Варшава впродовж півторарічних переговорів змогла «витиснути» з американців обіцянку модернізувати польську армію. Як повідомляє газета «Жечпосполита», йдеться про інвестиції на десятки мільйонів доларів. Тепер справа лише за підписом прем’єр–міністра Дональда Туска під угодою. Вчора він узгоджував останні деталі з послом США в Польщі Віктором Ешем.

Незалежність зі сльозами на очах

Незалежність зі сльозами на очах

На початку кожного липня білоруси повертаються в СРСР. Головні вулиці прикрашають червоними прапорами й георгіївськими стрічками, у парках і на площах організовують виїзну торгівлю, міліціонери надягають святкову форму, а солдати і студенти готуються до військово–фізкультурного параду.

Влада подає руку бізнесу?

Влада подає руку бізнесу?

На IV щорічний Конгрес національного бізнесу, який завершився вчора в Москві, зібралися, щоб «звірити годинники», представники влади і підприємці всіх рівнів — від дрібних виробників та продавців до олігархів із першої рейтингової сотні найбагатших людей світу за версією журналу «Форбс». Хронометри при цьому в усіх були різні: у когось за п’ятсот «американських рублів», у декого — за п’ятдесят тисяч. Проте проблеми виявилися схожими: податковий прес, свавілля і корумпованість чиновників тощо.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики