«Хрест визнання» в обмін на «Ярослава»

«Хрест визнання» в обмін на «Ярослава»

Латвія підтримує прагнення України до інтеграції в Європейський Союз і приєднання до Північно­атлантичного договору. Про це вчора під час спільної прес–конференції заявили Віктор Ющенко та президент Латвії Валдіс Затлерс, який прибув до Києва з офіційним візитом.

«Губернатори», наче далекобійники,

«Губернатори», наче далекобійники,

Ви будете сміятися, але вчора Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко знову (вже втретє!) збирала на своє засідання голів обласних адміністрацій. І вони... правильно, не з’явилися. «Мені дуже шкода, що в нас двом категоріям людей заборонено в’їжджати до Києва: «губернаторам» і водіям–дальнобійникам, — Юлія Володимирівна продемонструвала вишукане почуття гумору. — Ну, дальнобійникам дозволили хоча би вночі й у вихідні дні, а «губернаторам» навіть так не можна».

Політичний хук не пройде

Політичний хук не пройде

«Поновлення роботи коаліції — це виняткова справа самої більшості, всередині якої останнім часом виникли істотні розбіжності як щодо пріоритетів, так і щодо способів їхньої реалізації», — вважає Президент. Як повідомила на брифінгу для журналістів прес–секретар Віктора Ющенка Ірина Ванникова, глава держави «позитивно оцінює початок консультацій між Головою Верховної Ради, Прем’єр–міністром та лідерами фракцій БЮТ і «НУНС» та розраховує, що переговорники запропонують не декларацію, а перелік чітких послідовних кроків, які реабілітують репутацію більшості». Саме Арсенія Яценюка, Юлію Тимошенко і керівників фракцій більшості Президент вважає ключовими фігурами у врегулюванні проблем коаліції.

Отруєння Ющенка зі слів його лікаря

Отруєння Ющенка зі слів його лікаря

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Французький професор Жан–Ілер Сора, який лікує українського Президента з 2004 року, розповідає про «вражаючу витримку» та «неймовірну хоробрість» свого пацієнта.

Всі статті рубрики