Маккартні Узелкову не товариш

Маккартні Узелкову не товариш

Зазвичай вечори професіонального боксу в столичному Палаці спорту, та ще й організовані компанією K2 East Promotions (фактично представництвом братів Кличків в Україні), проходять в умовах аншлагу. Минулої ж суботи на трибунах найбільшої критої арени України глядачів назбиралося трохи більше тисячі. Навіть почесних гостей і журналістів у VIP–секторах поблизу рингу виявилося більше. Щоправда, причиною цього став не низький рівень спортивної події, а ціла низка обставин, які й відібрали глядачів у боксерів. Насамперед, концерт Пола Маккартні. Легенди такого рівня в Україну приїздять нечасто, тож більшість надала перевагу музиці. По–друге, одночасно по телебаченню показували матч чемпіонату Європи з футболу, з чим також довелося рахуватися. Ну, й певна кількість потенційних уболівальників залишилася на диванах перед телевізорами через рясний дощ, тим паче що вечір боксу транслювався в прямому ефірі загальнонаціональним телеканалом.

Приречені на поразку

Приречені на поразку

У 2001 році українські чоловіки на світовому форумі впевнено розібралися з норвежцями, вигравши з різницею в дев’ять м’ячів. Проте на минулорічній першості планети зазнали поразки майже з таким самим відривом — у десять голів. Нинішні поєдинки за вихід на чемпіонат світу мали внести ясність — хто ж сильніший на даний момент.

У кожного своє диво

У кожного своє диво

Постулат, що рівень національних команд останніми роками поступово вирівнюється, знаходить своє підтвердження на полях Австрії й Швейцарії. Адже більшість перемог здобувається із різницею в один м’яч і в серйозній боротьбі. «Хлопчиків для биття» у фінальній частині Євро–2008 не виявлено, хоча саме таку роль заздалегідь відводили господарям першості. Водночас на загальному тлі вигідно вирізняються збірні Голландії та Іспанії — своїм атакувальним футболом вони завойовують прихильників навіть у таборах фанатів суперників. Хоча це зовсім не означає, що саме голландці й іспанці пройдуть якнайдалі турнірною дистанцією. «Щирий» футбол уже не раз наражався на прагматизм грандів...

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Раз сестра, два сестра

Раз сестра, два сестра

Насправді цього успіху могло й не бути. Катя запізно подала документи до посольства Великої Британії й уже не сподівалася, що встигне отримати візу до початку турніру в Бірмінгемі. Навіть збиралася зніматися зі змагань. Однак співробітники британського консульського відділу спрацювали оперативно — сестер Бондаренко у світі все–таки вже знають. Тож уродженки Кривого Рогу змогли вчасно потрапити до самого серця Англії, а 21–річна Катерина — вперше тріумфувати на турнірі серії WTА. Її перемога стала третьою для українського тенісу за часів незалежності після успіхів Наталії Медведєвої в 1993–му й Олени Бондаренко в 2006–му.

Всі статті рубрики