«Гламурні» жінки–2008

07.06.2008
«Гламурні» жінки–2008

Журнал «Гламур»визнав «Спайс гьорлз» «групою року».

Досить було «перченим дівчаткам» на якихось кілька місяців реанімувати найпопулярніший жіночий поп–гурт кінця минулого тисячоліття — і на тобі: «Спайс гьорлз» визнані «групою року». Щоправда, лише за версією британського журналу «Гламур». Премія, яку «спайсинки» отримали у відповідній номінації, називається «Жінки року» (Glamour Women Of The Year Awards), тож цілком логічно, що «групою року» визнані саме ці дівчата. До речі, найяскравіша з них (якщо судити за частотою появи у пресі), Вікторія Бекхем, на церемонію вручення нагород не з’явилася.

Проігнорувала цей захід і британська топ–модель Кейт Мосс. Тож головний приз у номінації «підприємець року», який Кейт отримала за свою дизайнерську діяльність для марки TopShop, організаторам доведеться пересилати поштою.

Зате інші «Жінки року» отримували свої відзнаки особисто. Рожевокоса співачка Лілі Аллен перемогла у спеціальній номінації «вибір редакторів» і на радощах під час подальшої вечірки так упилася, що охоронцям довелося на руках заносити її до авто. Донька відомого рокера Келлі Озборн несподівано виявилася «найкращою театральною актрисою» — очевидно, це можна вважати позитивною оцінкою її дебюту в мюзиклі «Чикаго». Хоча «найкращою дебютанкою» була визнана все ж зірка телесеріалу «Герої» Хайден Панетьєррі.

Приз у номінації «найкраща актриса–2008» отримала красуня Кейт Бекінсейл, а «телеперсоною року» назвали сестру знаменитої Кайлі, телеведучу Данні Міноуг. Серед письменниць «Гламур» відзначив авторку книги «P. S. Я люблю тебе» Сесилію Ахерн.

А щоб сильній статі не було образливо, редакція вирішила відзначити і її представника. «Чоловіком року» визнаний музичний продюсер Марк Ронсон.