Не наші дні

06.06.2008
Не наші дні

Француз Монфілс святкує вихід до півфіналу. (Фото Рейтер. )

Після того як Катерина й Олена Бондаренко позавчора по обіді програли в півфіналі парних змагань, молодша з сестер, Катя, вийшла на матч змішаного розряду. Проте й тут нашій співвітчизниці виграти не вдалося. В 1/4 фіналу міксту українка з австралійцем Джорданом Керром програли першому дуету турніру — Среботнік/Зімоньїч (Словенія/Сербія) — 3:6, 3:6.

Що ж до одиночних змагань, то слідом за жінками визначили четвірку кращих і чоловіки. Кращому тенісистові планети Роже Федереру довелося докласти значних зусиль, аби зломити спротив чилійця Фернандо Гонсалеса (24) — 2:6, 6:2, 6:3, 6:4. Суперником швейцарця по півфіналу сьогодні буде темношкірий француз Гаель Монфілс, який сенсаційно змусив зачохлити ракетку іспанця Давіда Феррера (5) — 6:3, 3:6, 6:3, 6:1. Другу півфінальну пару, нагадаємо, склали іспанець Надаль (2) і серб Джокович (3).

Учора ж представниці прекрасної статі виявляли учасників вирішального матчу. У російській дуелі, що почалася о 15.00 за київським часом, Світлана Кузнєцова (4) поступилася Дінарі Сафіній (13), яка раніше на шляху до півфіналу обігрувала і Шарапову, і Дементьєву. Цього разу амбітна сестра Марата Сафіна взяла обидва сети — 6:3, 6:2. Пізніше на корт вийшли сербки Янкович (3) та Іванович (2).