НОВИНИ ПЛЮС

22.05.2008

Медведчука допитають

Служба безпеки України викликала на допит колишнього голову Адміністрації Президента Кучми Віктора Медведчука в рамках перевірки інформації про використання на виборах у Києві маніпулятивної технології підкупу виборців «Вавилон». Про це повідомила заступник керівника прес–центру відомства Лада Сафонова.

Юля не хоче відставки Ющенка

Юлія Тимошенко відмежувалася від ініціювання відставки Президента. За її словами, заяви деяких членів БЮТ (зокрема депутата Портнова) про можливість дострокових президентських виборів є суто особистою думкою цих політиків.

Президент скаржиться на уряд

Президент направив до Консти­туційного Суду подання, прохаючи перевірити конституційність розпорядження Кабінету Міністрів, яким уряд підпорядкував собі управління державними корпоративними правами низки підприємств. Зокрема, йдеться про Одеський припортовий завод, «Укртелеком», «Турбоатом», «Науково–дослідний інститут електромеханічних приладів» тощо.

«Це розпорядження Кабміну ще раз свідчить про рейдерські наміри Тимошенко та її оточення», — вважає голова Фонду держмайна Валентина Семенюк.