«Провокативна» благодійність

22.05.2008
«Провокативна» благодійність

Дефіле заради життя. (Фото Рейтер.)

Подивишся на таке фото — і хочеться жити. Принаймні саме на таку реакцію публіки сподіваються організатори шоу–показу, який відбувся у Відні в рамках Балу життя. Цього року організатором є відомий виробник жіночої білизни Agent Provocateur. «Це тільки здається, що наш захід — несерйозний. А насправді він переслідує дуже благородну й високу мету!» — каже співзасновник бренду Джо Карр.

Бал життя, який відбувся уже вшістнадцяте, покликаний збирати кошти для боротьби зі СНІДом. Завдяки яскравому й видовищному шоу, поставленому «Провокатором» (саме так перекладається з англійської Agent Provocateur), цього року до фонду допомоги людям, які живуть із ВІЛ–інфекцією та СНІДом, надійде більше мільйона євро. Окрім оригінального модного показу, відвідувачі балу могли насолодитися танцювальними номерами, вар’єте і навіть стриптизом.

Звісно, порівняно з попередніми Балами життя, які влаштовували Роберто Каваллі, Вів’єн Вествуд, Донателла Версаче та інші знамениті кутюр’є і будинки мод, нинішню акцію хтось може назвати розпусною. Але, як відомо, заради досягнення мети всі засоби годяться...