Перевіряй стать, не відходячи від панелі!

06.05.2008
Перевіряй стать, не відходячи від панелі!

Нерозбірливий Роналдо.

У дуже неприємну історію влип бразилець Роналдо — дворазовий володар європейського «Зо­лотого м’яча» та триразовий лауреат звання «Кращий футболіст світу ФІФА». Останній із цих титулів він здобув ще в 2002 році, відтоді помітно розповнів, а зараз не виходить на поле у формі «Мілана» ще й через те, що отримав складну травму. Наприкінці квітня 31–річний Зубанчик, відомий неабиякою прихильністю до осіб протилежної статі, «зняв» трьох дівчат в одному з нічних клубів Ріо–де–Жанейро й повіз до себе додому. Але невдовзі з’ясувалося, що ці особи — зовсім не дівчата, а... трансвестити.

Зрозумівши сутність своїх супутниць, зірковий форвард неабияк перепудився — насамперед, звісно, за своє реноме. Аби перевдягнені «хлопчики за викликом» мовчали, Роналдо запропонував кожному по тисячі бразильських реалів (тобто по 600 доларів). Двоє погодилися, але третій почав шантажувати футболіста, вимагаючи 50 тисяч реалів. Така сума Зубанчика не влаштувала, тож скандал став надбанням громадськості.

Його наслідки виявилися просто катастрофічними. Як повідомляє інтерент–видання TEAMtalk.com, компанія ТІМ вирішила розірвати з Роналдо рекламний контракт на суму 4,8 млн. доларів. В угоді між цим оператором мобільного зв’язку й футболістом записано, що договір може бути скасований, якщо Роналдо «отримає негативну рекламу». Більше того, подейкують, що на тих самих підставах хоче розірвати довічну (!) угоду із Зубанчиком і фірма «Найк». А в цьому випадку йдеться про суму 100 млн. доларів...