Бомжі на вівтарі

Бомжі на вівтарі

Уже впродовж 20 днів неапольські бомжі окупують головний католицький собор міста на площі Меркато. Спочатку храм захопили 150 бездомних, потім до них приєдналися інші. Серед «загарбників» — чимало осіб, виселених владою із комунальних будинків; багато хто поліпшив житлові умови, переїхавши в центр з околиць міста. На цей час у храмі перебувають 348 осіб, які встановили на вівтарі електроплитки, готують на них спагеті та заварюють каву. Про це повідомляє італійська газета «Кор’єре делла Сера».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Він же прапор!

Він же прапор!

Три дні, починаючи з 21 квітня, знаменитий Новодівичий цвинтар у Москві був закритий для відвідувачів — адміністрація готувалася до урочистостей, присвячених роковинам смерті Бориса Єльцина. Учора на могилі першого російського президента, який пішов із життя 23 квітня 2007–го в 76–річному віці, був відкритий пам’ятник авторства скульптора Георгія Франгуляна.

Пенсильванія обирає Хілларі

Пенсильванія обирає Хілларі

Сенаторка Хілларі Клінтон здобула переконливу перемогу на попередніх виборах у штаті Пенсильванія за право бути номінованою кандидатом у президенти США від Демократичної партії. Цей штат на Атлантичному узбережжі вважається ключовим, оскільки є шостим за кількістю населення, і від нього на з’їзд Демпартії буде відряджено 158 делегатів–виборців; усі їхні голоси дістануться переможцеві праймеріз у Пенсильванії.

Всі статті рубрики