Відретушована краса

23.04.2008
Відретушована краса

Елізабет Герлі в купальнику власного виробництва.

Іще не так давно британська актриса, модель і дизайнерка Елізабет Герлі категорично заявляла, що більше за жодних умов не позуватиме в купальнику. Мовляв, тепер вона — ділова жінка, тому розроблені нею купальні костюми хай демонструють інші дівчата, які цим на хліб заробляють. Недоброзичливці натякали на те, що Ліз просто лякає конкуренція з молодшими манекенницями. Та й індійський товстосум Арун Наяр, якого Герлі на той час активно намагалася на собі женити, не надто схвально ставився до появи напівоголеної нареченої перед мільйонами ласих чоловічих очей...

Словом, востаннє Ліз позувала для фотосесії в бікіні три роки тому. Після цього в її житті відбулися важливі зміни: минулого року мільйонер Наяр нарешті здався і таки повів красуню під вінець. Можливо, саме через це 42–річна модель знову наважилася згадати минуле — останню лінію купальників власного дизайну, розроблену для популярного бренду «Манго», Герлі рекламує сама. І виглядає при цьому дуже непогано (хоча неозброєним оком видно, що «фотошопу» там трохи більше, ніж Елізабет). Утім картинка красива, купальники — теж, а це головне.

Сама ж Ліз в інтерв’ю журналу «Сандей таймз стайл» заявила, що відтепер позувати в бікіні для неї знову стало ледве не сенсом життя. При цьому до власної фігури мати семирічного сина Деміана ставиться вельми критично. «Дивлячись у дзеркало, я бачу людину, яка їсть багато нездорової їжі і занадто мало займається спортом», — зітхаючи, зізнається модель.