Першоквітневий шлюб

05.04.2008
Першоквітневий шлюб

Красуня Бейонс Ноулз.

За кількістю повідомлень про те, що «днями вони одружилися», музична пара Бейонс Ноулз і Джей Зет переплюнула вже навіть Анджеліну Джолі з Бредом Піттом. Що й не дивно, адже 38–річний Шон Картер (це справжнє ім’я найбагатшого репера у світі) і 26–річна ритм–н–блюз–зірка зустрічаються вже понад п’ять років. Досі вони не надто прагнули узаконити свої стосунки, однак тепер нарешті «визріли». Як повідомляє сайт журналу «Піпл», 1 квітня пара отримала у місті Скарсдейл (штат Нью–Йорк) ліцензію на шлюб. Оскільки цей документ дійсний тільки протягом двох місяців, можна сподіватися, що найближчим часом Бейонс таки стане заміжньою жінкою. Якщо, звісно, це повідомлення — не першоквітневий жарт, позаяк прес–секретарі обох зірок коментувати цю подію поки що відмовляються.

Утім навряд чи Бейонс із Джей Зетом є сенс жартувати, адже вони ще з червня 2006 року офіційно заручені. А у грудні минулого року навіть влаштували у Парижі, в будинку дизайнера Джорджіо Армані, імпровізовану весільну церемонію — ніби репетицію одруження. Хотіли перевірити, готові до шлюбу чи ні.

«Ми з Джеєм дуже кохаємо й поважаємо одне одного, — казала Бейонс кілька тижнів тому. — В ідеалі я хочу народити йому двох хлопчиків і дівчинку. Узагалі я хотіла б велику сім’ю й багато дітей, але це вже як Бог дасть».