Реванш «вовків» не вдався

Реванш «вовків» не вдався

«Рома», здолавши у передньому раунді одного з фаворитів Ліги чемпіонів — мадридський «Реал», позавчора приймала не менш грізний клуб — «Манчестер юнайтед». Італійці неабияк прагнули реваншуватися за минулорічний розгром на «Олд Траффорді» (у повторному матчі такого самого чвертьфіналу «вовки» програли «манкуніанцям» — 1:7), однак уже перед матчем стало зрозуміло, що зробити це буде надто тяжко. Адже в матчі серії А проти «Кальярі» зазнав травми стегна капітан та «ідол» римлян — Франческо Тотті. Забігаючи наперед, слід сказати, що саме його гострих передач та нестандартних дій у завершальній стадії атак забракло господарям для сприятливого результату.

Гра прийде на Далекому Сході?

Гра прийде на Далекому Сході?

Невдалим вийшов початок розминки української збірної перед спробою видертися з першого дивізіону до еліти світового хокею. Важко сказати, як співвідноситься сила наших майбутніх опонентів на турнірі в Саппоро — японців, угорців, литовців, естонців, хорватів — із нинішнім рівнем команди «Торпедо» з Нижнього Новгорода, котра вже давно закінчила сезон і розслабилася. Але факт залишається фактом: у двох матчах з аутсайдером російської суперліги збірна України під керівництвом Володимира Голубовича не змогла виграти бодай раз.

Штраф для гонщика

Штраф для гонщика

Британського гонщика з команди «Макларен» Льюїса Хемілтона, який після двох етапів чемпіонату лідирує в особистому заліку «Формули–1», оштрафували на 578 євро за... перевищення швидкості. Наприкінці минулого року його затримали французькі полісмени, коли Хемілтон розігнався на трасі до 196 км/год, при тому, що ліміт швидкості становив 130. У гонщика на місяць забрали водійські права, а автомобіль тимчасово поставили на штрафмайданчик.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики