Буш допоможе

Буш допоможе

Про те, що президент США відвідає Київ з державним візитом, повідомив журналістам Вік­тор Ющенко на прес–конференції в Брюсселі (де український очільник перебував на саміті Європейської народної партії). Візит відбудеться 31 березня—1 квітня, сказав український Президент. І додав, що предметом обговорень на найвищому рівні буде, зокрема, План дій між Україною та Сполученими Штатами на 2008—2009 роки. «І напевно, буде підписано базовий документ із цього питання», — цитує главу держави сайт «Українська правда».

Гоніння на християн

Гоніння на християн

Учора на території церкви Мар–Адаа в християнському селищі Кремліш, що за 35 кілометрів на схід від міста Мосул, поховали халдо–католицького архієпископа Іраку Павла Фараджа Рахо. Як повідомляє «Франс пресс», тіло 65–річного ієрарха іракських християн було знайдено позавчора в Мосулі за телефонною підказкою викрадачів та вбивць. Архієпископа Рахо невідомі викрали 29 лютого, коли він виходив із собору Святого Духа, де щойно відслужив месу. Три особи (водій та двоє особистих охоронців), які супроводжували архієпископа, були застрелені на місці. У кожного з убитих залишилися сиротами по троє дітей.

Молоток для розколювання країн

Молоток для розколювання країн

Росія найбільш активно виступала проти надання незалежності сербській провінції Косово, але проводить іншу політику на пост–радянських теренах. Позавчора Держдума РФ на вечірньому засіданні провела слухання, присвячені статусу невизнаних сепаратистських республік на територіях Молдови і Грузії. Йдеться про Придністров’я, Абхазію та Південну Осетію. На слухання були запрошені як лідери сепаратистів, так і представники органів влади Молдови та Грузії. Останні, зі зрозумілих причин, проігнорували «думські забави».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики