До Харкова йому — ще так грамів зі сто

До Харкова йому — ще так грамів зі сто

Принаймні факт бійки харківського мера з митниками підтверджує інтернет–видання «Нічна варта». 12 березня пан Добкін брав участь у Міжнародному форумі нерухомості у французьких Каннах. Там він нібито презентував проекти Харкова, присвячені підготовці до футбольного дій­ства в Україні — Євро–2012. За даними видання, після прильоту до столиці міський голова Харкова вже був добряче «піддатий». Тут «Остапа й понесло»...

«Брудні» мільйони

«Брудні» мільйони

Учора Служба Безпеки України порушила кримінальну справу за ч. 3 ст. 209 КК (легалізація доходів, отриманих злочинним шляхом). На Володимирській, 33 розповідають, ніби таку «цікаву справу» порушено за фактом «відмивання» коштів у сфері держзакупівель, що вдається слідчим дуже рідко. Тим більше що про корумпованість у цій сфері нині не згадує тільки ледачий.

Ненаситяться...

Ненаситяться...

Учора Тендерна палата України вкотре прозвітувала перед українцями щодо зловживань державними коштами. Цього разу — на грунті процедур — держзакупівель у соціальній сфері. «З другої половини лютого по сьогоднішній день ми перевірили 4620 процедур держазкупівель і при цьому встановили порушення різного характеру на суму понад чотири мільярди гривень», — повідомив журналістам Голова правління Тендерної палати Володимир Лаба.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вирощене серце

Вирощене серце

Операція, яку місцеві медики успішно провели в Донецькому інституті невідкладної та відновлювальної хірургії імені В. К. Гусака і якій досі не було аналогів у країнах колишнього Союзу, передували недавні напрацювання тутешніх кардіохірургів. Адже саме в Донецьку вперше в Україні та країнах СНД освоїли технологію вирощування клітин серця із так званих стромальних клітин, взятих зі спинного мозку. Потім вирощені клітини вводяться в тканину хворого організму, що дає можливість його оздоровити.

В Україні чи українською?

В Україні чи українською?

Віднедавна сайти, на яких можна знайти своїх колишніх однокласників, одногрупників і просто друзів та колег, захопили українських інтернет–користувачів, склавши конкуренцію навіть «манії» «Живих журналів». Найпопулярніші з так званих «соціальних мереж» — російські «Одноклассники.ru» та «ВКонтакте.ru» з аудиторією зареєстрованих користувачів у 12 і 9 мільйонів, відповідно. На «ВКонтакті» зареєстровано близько 300 тисяч українців. Найбільш свідомі з них навіть заснували спільноту «ВКонтакті — українською!».

Тернопільській облраді загрожує розпуск?

Тернопільській облраді загрожує розпуск?

Ще з літа минулого року тягнеться конфлікт, який позавчора призвів до чергового зриву сесії Тернопільської обласної ради. Півроку тому внаслідок рішення міжпартійної конференції «Нашої України», а відтак — територіальної виборчої комісії, десятьох депутатів облради позбавили повноважень. Однак ці рішення і досі оскаржуються в судах, а місця в раді, всупереч закону про імперативний мандат, ніхто так і не зайняв.

Згорів ПАЗ. І чотири життя

Згорів ПАЗ. І чотири життя

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Трагедія сталася учора вранці на Верхній Хортиці. Службовий автобус одного з транспортних підприємств Запоріжжя о п’ятій ранку долав звичний маршрут, аби доставити на роботу своїх співробітників. Приблизно о 5.30 водій зрозумів, що в балоні закінчився газ і доведеться переходити на альтернативне пальне.

Всі статті рубрики