Слово честі

Слово честі

Очільник центрального командування збройних сил США на Близькому Сході, у зону відповідальності якого входять Афганістан, Ірак та Іран, адмірал Вільям Феллон позавчора подав у відставку — він не згоден із планами можливого американського військового удару по Ірану. За кілька днів до цього американський журнал «Есквайр» написав, що нелояльному Феллону підшукують заміну.

«Ренілада» і «Поршваген»

«Ренілада» і «Поршваген»

28 березня було підписано угоду про купівлю французьким автомобільним концерном «Рено» за мільярд доларів 25 відсотків акцій російського «АвтоВАЗу». Таким чином з’явилася надія на відродження автомобільної марки «Лада», яка свого часу була королевою доріг Радянського Союзу. Це взаємовигідна угода, оскільки відтепер автомобільний альянс «Рено–Ніссан–АвтоВАЗ» виходить на третє місце у світі (після «Дженерал Моторс» і «Тойоти») за річними обсягами виробництва та продажу автомобілів.

Справжні македонці і «ще справжніші»

Справжні македонці і «ще справжніші»

«Республіка Македонія заслуговує на членство в НАТО» та «Македонія і Греція — сусіди і партнери» — реклама з такими написами на двох шпальтах з’явилася вчора в провідних європейських газетах. Проплатив її уряд Македонії. Це знак солідарності з Македонією та відповідь на погрози Греції заблокувати вступ цієї країни до НАТО. Як відомо, на саміті Альянсу в Бухаресті на початку квітня запрошення на вступ мали отримати три балканські країни: Хорватія, Албанія та Македонія. Греція висунула умову, що погодиться на приєднання останньої до Альянсу лише у випадку, коли Македонія змінить назву. У зв’язку з цим у столиці Скоп’є та інших містах Македонії проходять масові мітинги.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики