Останній м’яч

Останній м’яч

Мерське кермо 51–річному Во­лодимиру Шайдерову феодосійці довіряли з 1998 року тричі поспіль. Володимир Олек­сандрович користу­вався авторитетом, адже з його іменем пов’язують завершення будівництва магістрального газопроводу, повну газифікацію приморського міста, введення в експлуатацію хірургічного комплексу міськлікарні, сучасної концертної зали на 1250 місць, реконструкцію набережної, стадіону «Кристал» тощо. Власне, на спортивному об’єкті фактично й закінчився земний шлях Володимира Шайдерова.

Ніякого 321 долара!

Ніякого 321 долара!

Президент України зняв гриф «таємно» з домовленостей із російською стороною щодо постачання середньоазійського газу до нашого кордону. Ціна газу цьогоріч становитиме 179,5 долара за тисячу кубів. Зокрема про це йдеться в указі Віктора Ющенка про затвердження директив делегації України на переговорах із РФ із питань переходу на прямі схеми співробітництва в газовій сфері.

Ні Миру, ні Бульби...

Ні Миру, ні Бульби...

У Рівному відбулись урочисті заходи з нагоди 100–річчя від дня народження організатора та першого командира Української повстанської армії «Поліська Січ» генерал–хорунжого Тараса Бульби–Боровця. А на місці майбутнього пам’ятника Бульбі–Боровцю освятили наріжний камінь і провели мітинг.

Глушіть мотор

Глушіть мотор

Раніше перший зас­туп­ник голови Київської міськ­держадміністрації Де­нис Басс заявляв, що столична влада наполягатиме, аби тарифи у місті залишалися незмінними — від 75 копійок до 1 гривні 75 копійок, залежно від кілометражу маршруту. Та все ж днями у головному Управлінні транспорту озвучили нові тарифи на проїзд: ціну піднімуть на 25—50 копійок.

Операція «гаманець»

Операція «гаманець»

Перед кишеньковими злодіями в нас усі рівні, незалежно від статків і посади. 8 березня, в міжнародний день жінки­трудівниці, жертвою «кишенькарів» став сам в. о. Служби безпеки України Валентин Наливайченко. Про це він сам розповів учора журналістам, після того, як пікантний факт оприлюднила одна з газет.

Непедагогічна поема

Непедагогічна поема

Надто своєрідним «подарунком» до 120ї річниці з дня народження видатного педагога Антона Макаренка, яку відзначатимемо завтра, стала звістка про зникнення з «іменного» педагогічно­меморіального музею в Кременчуці багатьох цінних речей. Під час інвентаризації та ревізії, пов’язаних із потребою передати згаданий музей із міської власності в комунальну, тут недорахувалися двох золотих кришок до кишенькового годинника, яким Антона Семеновича нагородили за роботу в трудовій комуні імені Дзержинського під Харковом. А також його «колонійської» папки з металевою табличкою, срібної монети, фотокарток, листівок та інших особистих речей класика вітчизняної педагогіки і літератури.

За Годунком не загуде?

За Годунком не загуде?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ярослав Годунок, який колись був одним з керівників Громадянської компанії «Пора» — постать відома багатьом. Колишній співробітник спецпідрозділу «Беркут», він свого часу був звільнений з «органів» за розбійний напад «при виконанні» й мало не потрапив за ґрати. Від в’язниці тоді врятувала теж не випадковість, а майже ідеальне чуття Годунка, з ким і які мати справи. Вийшов «молодий і перспективний» лише завдяки екс­керівнику Київщини Євгену Жовтяку, який невідомо з яких причин (хоча активна діяльність Годунка на ринку землі у Київській області може народити здогадки. — Авт.) доклав для цього чимало зусиль.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Казарма кличе

Казарма кличе

Дива не сталося: юнаки, які розраховували, що у 2008 році призову до армії не буде, невдовзі отримають повістки з військових комісаріатів. Адже, згідно з постановою уряду за №156, затверджено чисельність громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу у квітні—травні цього року. Загалом таких «щасливчиків» — 21600 громадян (минулої призовної кампанії до армії призвали майже 30 тисяч громадян). Пікантності постанові додає підпис Прем’єр–міністра Юлії Тимошенко, адже саме лідерка БЮТ ще півроку тому обіцяла під час дострокових парламентських виборів, що строкової служби у 2008 році не буде — лише контракт.

Всі статті рубрики