Багаторічну судову практику — на заклання!

Багаторічну судову практику — на заклання!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Усі ми знаємо, що двох правд не буває і що чорне не стане білим, а біле — чорним, якщо змінити під ними таблички з написами. Але саме це зараз і відбувається, і не будь–де, а у Верховному Суді України, якому саме й належить бути осередком дотримання справедливості й закону... Але про все по порядку.
Корпоративний конфлікт навколо ВАТ «Київміськнафтопродукт», а також роль суддів у рейдерському контролі над підприємством та в розкраданні майна з наступною ліквідацією самого «Київміськнафтопродукту» давно вже стали притчею во язицех. На підприємстві вважають, що всі ці дії впроваджуються в інтересах народного депутата Андрія Деркача. Правду справжнім власникам підприємства дивним чином не вдається відшукати навіть у Верховному Суді.

«Гектар раю» для шахраїв

«Гектар раю» для шахраїв

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кольорові буклети ПП «Євро–Ленд» пропонували бажаючим придбати не просто якісне, а ще й оригінальне житло. Під заголовками на кшталт «Придбай свою частинку раю!» на фото красувалися симпатичні дерев’яні будинки з мансардами, терасами, камінами. Нахвалювалися переваги екологічного житла в зручному місці приміської зони, обіцялося, що все будівництво триватиме лише півроку, ще й ціна прийнятна: від 1459 до 1727 гривень за квадратний метр. В результаті, як повідомив «УМ» заступник начальника слідчого управління обласного УМВС Олександр Богомол, договори будівельного підряду з аферистом уклали дев’ятеро тернополян (відомі підприємці, чиновники і навіть заслужений артист України), перерахувавши «Євро–Ленду» готівкою загалом понад півмільйона гривень.

Всі статті рубрики