Мама «в квадраті»

23.02.2008
Мама  «в квадраті»

Джей Ло скоро знову буде в чудовій формі.

У 38–річної кіно– й музичної зірки Дженніфер Лопес — подвійне щастя. Учора вранці Джей Ло народила двійнят, хлопчика і дівчинку. Як повідомляє сайт People.com, малята з’явилися на світ у приватній нью–йоркській клініці. Доступ відвідувачів до палати Дженніфер був жорстко обмежений, а після пологів вона попросила підвищити заходи безпеки в клініці — Лопес так довго мріяла про дитину, що тепер панічно боїться, аби її немовлят не викрали.

Як і планувалося, народжувала Джей Ло природним шляхом, без анестезії та знеболювальних таблеток. Першою вийшла дівчинка вагою 2,45 кг, а через 11 хвилин — хлопчик (3,2 кг). За словами менеджера співачки Саймона Філдса, Дженніфер та її чоловік Марк Ентоні не тямляться від щастя. До речі, у Марка вже є троє дітей від попередніх шлюбів.

За чутками, зіркові батьки планують назвати двійнят Максом та Еммою. Щойно з’явившись на світ, крихітки вже почали заробляти чималі гроші. Джей Ло продала право зробити перші фотографії своїх первістків журналу «Піпл» за рекордну для таких угод суму — приблизно 6 мільйонів доларів.